Drömmer du om ett nytt yrke inom träning och hälsa?

Varför inte studera utomlands, skaffa dig internationell erfarenhet och få en oförglömlig upplevelse på samma gång?

Nu kan du utbilda dig till Personlig Tränare eller kostrådgivare i Marbella, Spanien. Studera i en internationell miljö, njut av sol och stränder och upplev en sprudlande turiststad med ett livligt nöjesliv.

Se datumen för våra utbildningar under 2018!
 Personlig Tränare här ››          
   Kostrådgivare här››

"Sol, hav och en internationell licens! "

 

PASSA PÅ!
SKICKA EFTER
VÅRA ERBJUDANDEN!

PERSONLIG TRÄNARE – PT


KOSTRÅDGIVARE


5 SKÄL ATT VÄLJA OSS

FANTASTISKA TRÄNINGSMÖJLIGHETER

Se videon från PT-utbildningen i juni 2016

 
 
 
 


UNIK STUDIEMILJÖ

Utbilda dig i ett av Europas populäraste turistmål med sol, stränder och ett livligt nöjesliv
 
 
 
 


INTERNATIONELLT ERKÄND UTBILDNING

Utbildningarna till Personlig Tränare och Kostrådgivare hos IPTA håller en hög standard. Akademin är godkänd av Europeactive/EHFA.European Register of Exersice Professionals (EREPS).  

Utbildningarna till PT, Functional Trainer och Kostr€dgovare hos IPTA h€ller en h€g standard. Akademin €r godk€nd av Europeactive/EHFADE HÖGST KVALIFICERADE LÄRARNA

Vi har branschens mest meriterade lärare. De är alla högutbildade och med spetskompetens inom sina respektive områden och har en lång erfarenhet av undervisning.  De flesta har dessutom själva arbetat som Personliga Tränare.
Möt vårt lärarteam


MÖJLIGHET TILL INTERNATIONELL KARRIÄR

I dagsläget är det flera akademier som kan ge dig en internationell licens. Men vi går steget längre. Valda delar av vår utbildning ges på engelska och du får också öva på att coacha klienter på engelska. Allt detta för att göra dig väl förberedd inför en internationell karriär som PT. Vi rekommenderar att du studerar utomlands oavsett om du vill ha en internationell karriär eller vill satsa på ditt yrke i Sverige.


Din framgång är vår framgång!

VÄLKOMMEN TILL MARBELLA

UNIK STUDIEMILJÖ

Utbilda dig till PT, Functional Trainer, Kostrådgivare i ett av Europas populäraste turistmål med sol, stränder och ett livligt nöjesliv
LÄS MER OM MARBELLA